Proeverij bij Van Den Hurk op 22 maart 27 februari, 2019

Heerlijke proeverij

Belle Etoile zal een lekkere Franse proeverij geven bij Van Den Hurk (Eersel)

Als je van lekker eten houdt en Franse gezelligheid ben je van harte welkom!

Stephanie is net als ik een ontzettende liefhebber van lekker eten. Dus toen zij bij mij in de winkel haar delicatessen uit Frankrijk kwam laten proeven was ik meteen verkocht. Gewoon alles wat zij uit haar thuisland naar Nederland haalt is lekker. Aan ons de taak om een paar “must-have” producten te kiezen voor ons assortiment.
Jullie kunnen mij daarbij helpen. Tijdens ons feest weekend komt Stephanie op vrijdag naar de winkel en kun je alles bij haar proeven. Zo horen wij wat jullie lekker vinden en kunnen we daarna makkelijker een keuze maken.
Ik zie jullie heel graag bij de proeverij, a bientôt !

Locatie: Van Den Hurk, Dijk 3 in Eerstel
Datum:  22 maart
Tijd:

Au revoir!

Stéphanie